Personal training

Of je wilt afvallen of juist wilt aankomen, je wilt kort en effectief trainen of je wilt juist net beginnen met trainen maar mist net dat extra stukje motivatie, personal training is ook geschikt voor jou!

Home » Personal training

Iedereen kan een andere reden hebben om te kiezen voor personal training. De één kan wel wat meer begeleiding gebruiken bij het uitvoeren van de oefeningen, de ander heeft simpelweg profijt van een stok achter de deur. Kiezen voor personal training wil zeggen dat je serieus achter je doelen staat. Je wilt vooruitgang boeken op een verantwoorde en vooral gezonde manier.

Een personal trainer motiveert en ondersteunt jou tijdens het proces, zodat je de juiste sturing krijgt die je nodig hebt om deze doelen te bereiken.

Erik

Erik

Personal Trainer

Mijn naam is Erik Veldman. Sinds mijn 18de ben ik werkzaam in de fitness. Na verschillende stages heb ik mijn fitnesstrainer A en B diploma gehaald.

In de sport ben je alleen nooit uitgeleerd en daarom vind ik het belangrijk dat ik blijf leren. Ik heb een kettlebell training en wil ik mij verdiepen in verschillende beperkingen/ziektes om mensen hierin specifieker te kunnen begeleiden.

Een training waarbij ik mijn uiterste opzoek vind ik zelf heel fijn, dat zorgt ervoor dat de volgende keer je grens verlegd is en je weer beter kunt presteren.

Fabian

Fabian

Personal Trainer

Mijn naam is Fabian Popping. In 2017 heb ik de opleiding Sportkunde afgerond aan de hanzehogeschool in Groningen. Dit is een opleiding tot sportbeleidsadviseur/-manager, beweeg- en leefstijladviseur of sportondernemer.

Tijdens mijn opleiding heb ik mijn fitnessdiploma’s behaald. Later heb ik de opleiding tot TRX- en Les Mills-instructeur gevolgd.

Ik haal voldoening en motivatie uit het adviseren en begeleiden van sporters in het streven naar gezondheidswinst door middel van sport en bewegen en/of eventuele lichamelijke klachten te verminderen/voorkomen.

Meer weten over Personal Training?

Dat kan. Of wil je dat meer informatie over de vele andere mogelijkheden bij Sportcentrum Bloemketerp?