Squash en Racquetball

Squash is uitgeroepen tot de gezondste sport ter wereld met een gemiddelde verbranding van 600 calorieën per uur! Squash en Racquetball zijn een dynamisch, snel, kort en effectief balspel op een indoor squashbaan. Voor velen is het de uitlaatklep om even helemaal los te gaan en je verstand op nul te zetten. Wanneer je bezig bent merk je bijna niet dat je intensief aan het sporten bent.

Home » Squash en Racquetball

Sportcentrum Bloemketerp Franeker beschikt over 3 squashbanen en 1 racquetballhal waarin zowel de beginnende als de gevorderde speler prima uit de voeten kan. In een partij squash of racquetball kan iedereen zich flink uitleven en wordt een maximum aan lichaamsbeweging verkregen. Zowel squash als racquetball is een spel waarbij je je uithoudingsvermogen, hand-oog coördinatie en lenigheid kunt verbeteren. Mocht je geen racket ter beschikking hebben kun je deze bij ons huren.

Tarieven squash en racquetball

Daltarief (van 09:00 tot 17:00 uur)
€10,25 per half uur/per baan.

Piektarief (vanaf 17:00 uur)
€13,00 per half uur/per baan.

Neem contact op of vraag een proefles aan

Zou je graag eens mee willen doen aan een proefles? Dat kan. Of wil je dat meer informatie over de mogelijkheden bij Sportcentrum Bloemketerp?